21:09 10.08.2016

Турчинов: Путін планомірно готується до загострення ситуації і зриву Мінських угод

1 хв читати
Турчинов: Путін планомірно готується до загострення ситуації і зриву Мінських угод

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов наголошує, що заяви президента РФ Володимира Путіна про те, що Україна розпочала терор проти Росії, свідчать про плани російської сторони щодо загострення ситуації в Україні та зриву Мінських угод.

"Заява Путіна, що сє продовженням істеричних вигадок ФСБ, свідчить про те, що Росія планомірно готується до загострення ситуації і зриву Мінських угод", - цитує О. Турчинова прес-служба РНБО.

Він наголосив, що для подальшої ескалації конфлікту "Путін не вигадав нічого кращого, як дешеву театральну постановку ФСБ з саморобними вибуховими пристроями".

"Що стосується терору, про який згадав президент РФ, але тотальний терор, цинічне порушення прав людини і масові вбивства проводяться саме Росією на окупованій території Криму і Донбасу", - зазначив секретар РНБО.

Він також зазначив, що Крим був, є і буде частиною території України, "хоча й тимчасово окупованою російськими загарбниками".

Раніше в середу В Путін заявив, що "люди, які захопили свого часу влада в Києві і продовжують її утримувати, замість того, щоб шукати способи мирного врегулювання, перейшли до практики терору".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА