20:13 21.07.2016

Голова Нацполіції України та представники ФБР США провели зустріч у справі про вбивство Шеремета

1 хв читати

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе в четвер увечері провела зустріч із представниками ФБР США, які сприятимуть розслідуванню вбивства журналіста Павла Шеремета.

"Щойно закінчилася зустріч із представниками ФБР. Вони допомагатимуть розслідуванню", - написала вона на сторінці у Facebook.

Х.Деканоїдзе також просить усіх утриматися від поширення неперевіреної інформації у цій справі, зазначивши, що вся офіційна інформація "йтиме від правоохоронців".

Як повідомлялося, внаслідок вибуху автомобіля на перехресті вулиць І.Франка та Богдана Хмельницького загинув відомий журналіст П.Шеремет. Вибух стався о 7:45, коли П.Шеремет їхав в автомобілі. За даними ЗМІ, автомобіль належав керівнику "Української правди" Олені Притулі, але її в машині не було.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що назвав загибель П.Шеремета вбивством унаслідок дії вибухового пристрою.

Радник глави Служби безпеки України Юрій Тандіт назвав чотири основні версії вбивства журналіста Павла Шеремета, які відпрацьовує слідство: професійна діяльність, особисті мотиви, російський слід і замах на керівника "Української правди" Олену Притулу.

Фахівці ФБР дали згоду допомогти в розслідуванні цього вбивства.

Церемонія прощання із загиблим П.Шереметом відбудеться в Києві в п'ятницю, 22 липня, з 11:00 в Українському домі, а поховають журналіста в суботу, 23 липня, в Мінську, на Північному кладовищі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА