09:44 04.07.2016

Ахметов бачить себе лише із "Шахтарем" і купівлю іншого клубу не уявляє

1 хв читати
Ахметов бачить себе лише із "Шахтарем" і купівлю іншого клубу не уявляє

Прес-секретар українського бізнесмена, власника футбольного клубу "Шахтар" Ріната Ахметова Катерина Остроушко спростовує повідомлення, що з'явилися у низці ЗМІ, про купівлю ним ФК "Чорноморець".

У відповідь на прохання агентства "Інтерфакс-Україна" прокоментувати інформацію про купівлю Р.Ахметовим ФК "Чорноморець" К.Остроушко в неділю ввечері сказала: "Хочу запевнити, що ця інформація неправдива й абсолютно не відповідає дійсності".

"Для Ріната Ахметова існує лише один клуб, якому він служить 20 років. Цей клуб - "Шахтар". І купівлю іншого клубу він не уявляв і не уявляє. Як і всі вболівальники, Рінат Леонідович живе мрією, що "Шахтар" повернеться на "Донбас Арену", де знову звучатиме гімн Ліги чемпіонів, а команда радуватиме рідний стадіон красивою, яскравою грою. І найголовніше: попри всі труднощі "Шахтар" не збирається опускати рук. Команда йтиме далі і лише вперед. Рінат Ахметов бачить себе лише із "Шахтарем", тому що "Шахтар" у його серці назавжди", - сказала вона.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація з посиланням на джерела, що Р.Ахметов купив клуб української футбольної Прем'єр-ліги "Чорноморець" (Одеса). У ній говорилося, що разом з клубом бізнесмен викупив тренувальну базу і стадіон "Чорноморця".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА