10:21 02.06.2016

Порошенко і Гройсман узяли участь у молитовному сніданку України

2 хв читати

Президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр Володимир Гройсман узяли участь у П'ятому Національному молитовному сніданку України.

"Президент бере участь у молитовному сніданку", - повідомив прес-секретар президента України Святослав Цеголко на своїй сторінці в "Твіттері" у четвер.

За його словами, П. Порошенко нагадав про порушення релігійних свобод віруючих Української православної церкви Київського патріархату, Української греко-католицької церкви, протестантів, мусульман на окупованих територіях.

Також президент під час молитовного сніданку побажав депутатам напередодні сьогоднішнього голосування в Раді за судову реформу "мудрості і єдності", повідомив С. Цеголко.

Як повідомила прес-служба Кабінету Міністрів України, у молитовному сніданку також взяв участь прем'єр В. Гройсман.

"Традиція Національних молитовних сніданків дає можливість кожному "замислитися над тим, що ми робимо сьогодні, як ми живемо, як ми хочемо будувати наше спільне майбутнє", - цитує прес-служба Кабміну В. Гройсмана.

За його словами, запорукою здійснення будь-яких планів, змін, кроків людини є духовна сила і єдність.

"Я глибоко вірю в те, що кожен з нас, зокрема від сьогодні, після завершення спільної молитви, буде налаштована змінювати цей світ на краще, робити свою справу настільки віддано і чесно, щоб кожен громадянин відчував ту турботу і любов, і тепло, а ми з вами і далі демонстрували єдність, державність заради нашої країни, заради Європи, всього світу і заради всіх нас", - наголосив В. Гройсман.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА