17:00 05.05.2016

Поліція встановлює обставини інциденту в Бабиному Яру

2 хв читати
Поліція встановлює обставини інциденту в Бабиному Яру

Правоохоронці встановлюють обставини інциденту зі спалюванням прапорця іншої держави біля пам'ятника "Менора" в Бабиному Яру в Києві.

Як повідомляє в четвер відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Києві, напередодні близько 21:00 до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що біля пам'ятника "Менора" невідомі пошкодили прапорець іншої держави.

Слідчо-оперативна група під час обстеження території виявила та вилучила обгорілий речовий доказ.

На камерах відеоспостереження зафіксовано, як група молодих людей підійшла до пам'ятника, один з них узяв із підніжжя прапорець та намагався підпалити його. Ці дії помітив чоловік, який зробив їм зауваження та викликав поліцію. Зловмисники з місця вчинення правопорушення втекли, наголошують у поліції.

Відомості про цей факт зареєстровані в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції. Правоохоронці провели додатковий огляд території меморіального комплексу і встановлюють можливих свідків. Крім того, вилучили записи з камер відеоспостереження й опитали чоловіка - очевидця події.

Раніше прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА) повідомила про те, що група молодих людей біля пам'ятника "Менора" спалила прапор Ізраїлю.

"Група молодиків, як зафіксували камери відеоспостереження, в Бабиному Яру біля пам'ятника "Менора" спалила прапор держави Ізраїль. Сталося це в національний день пам'яті і скорботи єврейського народу, коли євреї всього світу згадують 6 млн жертв нацизму, яких знищили під час Другої світової війни", - наводить слова мера Києва Віталія Кличка прес-служба КМДА.

Він також звернувся до правоохоронців із проханням розслідувати цей акт вандалізму.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог за ранок провів уже два невдалі штурми на о. Нестрига, продовжує атакувати Кринки, де ситуація залишається складною - Плетенчук

Україна стане членом НАТО після перемоги у війні - Зеленський

У Мінветеранів анонсували запуск Е-посвідчення для ветеранів у "Дії" через два місяці

Зеленський і Столтенберг відвідали Національний університет оборони

Генпрокурор: Слідство має підстави вважати умисним вибір офіцерів РФ вдарити по Одесі саме "Іскандером" із касетним боєзарядом

На аеродромі "Кущевська" на Кубані знищено склад авіабомб - британська розвідка

У РФ змінюють імена депортованим з України дітям, що ускладнює їх репатріацію - ISW

Інформація про другого загиблого в Харкові не підтвердилася, у місті 7 поранених

Просування окупантів у районі Авдіївки зупинилося - ISW

Унаслідок ворожих ударів по Харкову загинула одна людина, є поранені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА