13:06 23.02.2016

У зоні АТО за добу ніхто з українських військових не загинув, двоє дістали поранень

1 хв читати

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу ніхто з українських військових не загинув, двоє дістали поранень, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок бойових дій ніхто з наших воїнів не загинув. Двоє дістали поранень під Авдіївка", - сказав він на брифінгу у вівторок у Києві.

А. Лисенко зазначив, що на донецькому напрямку бойовики один раз застосували міномет калібру 120-мм – обстріляли позиції сил АТО поблизу Опитного. У Пісках активізувалися ворожі снайпери. Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано поблизу Новгородського і Авдіївки, значна частина – прицільні.

На маріупольському напрямку зафіксовано 2 короткострокових мінометного обстріли - в Красногорівці і Гнутовому. У Мар'їнці українських військових обстрілював снайпер.

"Також серія провокацій і обстрілів окупантів сталася і на інших ділянках фронту, але сили АТО дали відсіч ворогові. За інформацією ГУР Міноборони України, 22 лютого поблизу Красногорівки і Донецького аеропорту четверо російських військових загинули і ще семеро дістали поранень", - розповів А. Лисенко.

Загалом за минулу добу, за його даними, бойовики здійснили 55 обстрілів позицій українських військових.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА