12:59 16.02.2016

Євробонди Україна-19 у вівторок вранці стрімко втрачають вартість напередодні звіту уряду

1 хв читати
Євробонди Україна-19 у вівторок вранці стрімко втрачають вартість напередодні звіту уряду

Котирування єврооблігацій України з терміном обігу до 1 вересня 2019 року у вівторок вранці впали на 2 процентних пункту напередодні звіту Кабінету Міністрів у Верховній Раді.

За даними агентства Bloomberg, вартість цінних паперів до 11:35 кв впала до 89,45% номіналу з 91,5% номіналу за підсумками торгів 15 лютого. Це передбачає прибутковість цінних паперів у межах 11,3-11,62% річних.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів у вівторок, 16 лютого, відзвітує перед Верховною Радою про перебіг і результати виконання Програми діяльності в 2015 році.

На погоджувальній раді в понеділок був узгоджений порядок розгляду звіту уряду, зокрема, для доповіді прем'єр-міністра Арсенія Яценюка відведено 20 хвилин. Загалом заслуховування виступи і обговорення звіту, як очікується, триватиме 2,5 години.

За словами аналітиків, інвестори закладають в котирування українських єврооблігацій ймовірність ослаблення міжнародної підтримки України, передусім з боку Міжнародного валютного фонду і ЄС, на тлі розколу і ризику змін у складі уряду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА