12:37 11.01.2016

П'ятьом призвідникам бійки на турбазі на Драгобраті оголошено підозру

2 хв читати
П'ятьом призвідникам бійки на турбазі на Драгобраті оголошено підозру

Прокуратура Закарпатської області в понеділок оголосила підозру п'ятьом чоловікам, причетним до бійки на курорті Драгобрат 10 січня.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області, підозру оголошено за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, яке супроводжується особливою зухвалістю або винятковим цинізмом, вчинене групою осіб із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до семи років.

У прокуратурі нагадали, що йдеться про інцидент, який стався 10 січня в смт Ясіня в урочищі Драгобрат на турбазі відпочинку "Хата магната", де особи у камуфляжній формі влаштували бійку з персоналом закладу.

"Унаслідок хуліганських дій двоє охоронців туристичної бази дістали тілесних ушкоджень у вигляді різаних ран, численних гематом голови, а також перелому ноги. Також тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості дістали й чоловіки в камуфляжі", - наголошується в повідомленні.

Усіх постраждалих доправлено до лікарні для надання медичної допомоги.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Дії зловмисників кваліфіковані за ч. 4 ст. 296 (хуліганство). Підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України. Призначено низку експертиз. Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури Закарпатської області.

Як повідомлялося, вранці 10 січня до чергової частини Рахівського відділення Тячівського відділу ГУ Національної поліції в Закарпатській області надійшло повідомлення від невідомого про те, що в смт Ясіня на території однієї з туристичних баз невідомі чоловіки в камуфляжному одязі влаштували бійку з обслуговуючим персоналом, застосовуючи при цьому зброю.

П'ятьох осіб, що вчинили хуліганські дії, затримали місцеві жителі та охорона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей дістали поранення

Окупанти за добу завдали 335 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Ворог уночі та вранці обстрілював Миколаївську область, є пошкодження рекреаційних об'єктів, житлових будинків та об'єкта теплогенерації

ЗС України за добу ліквідували 1096 окупантів

Увечері та вночі ворог атакував Дніпропетровську область безпілотниками

ППО ліквідувала п’ять із дев’яти ворожих БПЛА у п'яти областях України

У Миколаєві після атаки БПЛА пошкоджено рекреаційні та інфраструктурні об'єкти

У Середземному морі РФ тримає два кораблі, один із них ракетоносій "Калібрів"

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 88 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 35 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 32 ракетних і 64 авіаудари

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА