11:17 23.01.2016

Суд випустив на поруки одного з учасників конфлікту на Драгобраті "Біса", а "Цвік" має внести заставу

1 хв читати
Суд випустив на поруки одного з учасників конфлікту на Драгобраті "Біса", а "Цвік" має внести заставу

Апеляційний суд Закарпатської області випустив на поруки народних депутатів одного з учасників конфлікту на Драгобраті - Антона Окорокова на прізвисько "Біс", а також встановив заставу в сумі 55 тис. грн для ще одного підозрюваного Василя Василинюка на прізвисько "Цвік", пише місцеве інтернет-видання Mukachevo.net.

За інформацією видання, А.Окорокова вирішили взяти на поруки народні депутати Юрій Тимошенко, Ігор Луценко і міністр юстиції Павло Петренко.

Суд також врахував той факт, що в А.Окорокова вагітна дружина.

Щодо В.Василинюка, то Апеляційний суд ухвалив рішення про звільнення його з-під варти у разі внесення застави в 55 тис. грн.

Як повідомлялося, вранці 10 січня до чергової частини Рахівського відділення Тячівського відділу ГУ Національної поліції в Закарпатській області надійшло повідомлення від невідомого про те, що в смт Ясіня на території однієї з туристичних баз невідомі чоловіки в камуфльованому одязі влаштували бійку з обслуговуючим персоналом, застосовуючи при цьому зброю. П'ятьох осіб, які вчинили хуліганські дії, затримали місцеві жителі та охорона.

Суд в Ужгороді обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою протягом 60 діб, до 8 березня, всім п'ятьом учасникам бійки на Драгобраті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА