09:54 25.11.2015

Громадські діячі Слов'янська розповіли Жебрівському про тиск новообраного мера на начальника міськвідділу освіти, що провадить патріотичну роботу

2 хв читати
Громадські діячі Слов'янська розповіли Жебрівському про тиск новообраного мера на начальника міськвідділу освіти, що провадить патріотичну роботу

Представники громадських організацій Слов'янська під час зустрічі з головою Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павлом Жебрівським заявили про тиск, який чинить новообраний мер Вадим Лях на начальника міського відділу освіти.

"Новообраний мер міста Слов'янська Вадим Лях чинить тиск і заважає роботі начальника міського відділу освіти Вадима Овчаренка, який намагається всіляко зміцнювати патріотичну складову мешканців міста", - передає думку представників громадських організацій прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

Як повідомляє прес-служба адміністрації, в зустрічі з П.Жебрівським брали участь представники організацій "Просвіта" ім. Т.Шевченка, "Справедливість та розвиток товариства", "Гуртом Слов'янськ", "Молодь гуртом", "Слов'янська січ" та інші.

Коментуючи висловлювання громадських діячів, П.Жебрівський зазначив, що є закон про місцеве самоврядування та про повноваження керівника військово-цивільної адміністрації, "тому наказувати Вадиму Ляху він не має права".

"Прямих вказівок я давати не маю, бо це виходить за межі моїх повноважень і може бути сприйнято як тиск на місцеве самоврядування. Свою точку зору, безумовно, я висловлю і задекларую. Я думаю, що в нас буде зустріч з паном Ляхом на цю тему", - пояснив голова області.

На зустрічі також обговорювали питання тарифів на послуги ЖКГ, корупцію в органах влади та розвиток національно-патріотичного виховання в області.

П.Жебрівський вислухав думки громадських діячів і пообіцяв ознайомитися з наданими документами, надати людям посильну допомогу і поговорити з мером Слов'янська, поінформували в адміністрації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА