14:55 13.11.2015

Дніпропетровська область передала 240 тонн будматеріалів на відновлення Сватового - Резніченко

1 хв читати
Дніпропетровська область передала 240 тонн будматеріалів на відновлення Сватового - Резніченко

За десять днів на відновлення міста Сватового (Луганська обл.) після вибуху складу боєприпасів Дніпропетровська область відправила 240 тонн будівельних матеріалів.

Як розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко журналістам у п'ятницю, щодня з Дніпропетровської до Луганської області постраждалим у Сватовому вирушає 20-тонна фура з цементом, утеплювачем, шифером, штукатуркою та іншими будівельними матеріалами.

За словами В.Резніченка, коли сталася біда, Дніпропетровська область однією з перших підтримала сусідів.

"Президент України закликав усіх простягнути руку допомоги. Ми не зволікали. Це як у сім'ї: коли комусь погано, ми не роздумуємо, а робимо все можливе і навіть більше, щоб підтримати близьких. Так і тут: ми швидко зібрали необхідні будматеріали і відправили першу фуру", - сказав Валентин Резніченко.

Він також зазначив, що багато підприємств Дніпропетровської області відгукнулися і надали будівельні матеріали для відновлення житлових будинків, лікарень і закладі у Сватовому.

"Сьогодні сусідам передали 40 тонн металу. Вже завтра арматуру використають для бетонування зруйнованих стін будинків. У Сватовому потрібні і робочі руки. Бригада дніпропетровських будівельників працює на відновленні житлових будинків і лікарень", - сказав В.Резніченко.

Він також додав, що Дніпропетровська облдержадміністрація тримає зв'язок із Луганською ОДА й у разі потреби готова до подальшої допомоги.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА