09:12 20.08.2015

Парубій: 30 одиниць бойової техніки пройшло на окупований Донбас з РФ за останні два дні

1 хв читати
Парубій: 30 одиниць бойової техніки пройшло на окупований Донбас з РФ за останні два дні

Близько 30 одиниць бойової техніки перетнули неконтрольовану ділянку кордону поблизу Ізвариного з території Росії до України, заявляє перший віце-спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

"За останні два дні через Ізварине пройшли близько 30 бойових одиниць техніки з території Росії на територію окупованих Донецької та Луганської областей", - повідомив він в інтерв'ю "5 каналу" в середу ввечері.

За словами А. Парубія, ударні угруповання, які готуються до можливого прориву, сконцентровані біля Стаханова і Донецька, триває поліпшення їхнього озброєння.

"Але наскільки можливий наступ, прогнозувати складно. Те, що до нього готуються, немає сумнівів. Безсумнівно, День Незалежності є для них датою-подразником. Чи зважаться вони, чи буде у них достатньо сил для атаки – питання часу, і нашої готовності відбити атаку", - пояснив перший віце-спікер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА