13:21 15.08.2015

Адвокат Маркова дивується, навіщо було ухвалювати повторне рішення про його затримання для доставки в суд

2 хв читати
Адвокат Маркова дивується, навіщо було ухвалювати повторне рішення про його затримання для доставки в суд

Адвокат колишнього народного депутата України Ігоря Маркова не розуміє, навіщо Приморський районний суд Одеси ухвалив ще одне рішення про затримання політика з метою його доставки в суд і визначення запобіжного заходу.

"Того документа (постанови про затримання В.Маркова для доставки до суду від 4.11.2014 – ІФ) було досить, і сьогодні досить, щоб затримати і етапувати Ігоря Олеговича з території будь-якої країни, яка перебуває у відносинах надання правової допомоги з Україною", - сказав журналістам адвокат Валерій Манушин, що представляє інтереси І.Маркова.

В.Манушин додав, що, на його думку, повторне рішення суду, аналогічне попередньому у тій самій справі, що і раніше (кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство із застосуванням зброї) КК України – ІФ), потрібно більше для політичної сторони процесу.

"Ця кримінальна справа пов'язана з політикою", - наголосив він.

Він також нагадав, що стосовно І.Маркова розслідувалася ще одна кримінальна справа – про фальсифікації бюлетенів на виборах до Верховної Ради у 2012 році, і не виключив, що можуть з'явитися й інші справи.

Як повідомлялося, 12 серпня стало відомо, що В.Маркова затримали в Італії, Генпрокуратура готує документи на його екстрадицію. Італійська сторона очікує від української документи, необхідні для вирішення питання про екстрадицію політика. 14 серпня суд в Генуї (Італія) ухвалив рішення про взяття В.Маркова під варту. Захист має право оскаржити запобіжний захід протягом п’яти днів.

13 серпня Приморський райсуд Одеси ухвалив постанову про його затримання для доставки до суду з метою обрання запобіжного заходу на час розслідування кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 КК України за фактом бійки між представниками ВО "Свобода" і групою осіб, серед яких був і В.Марков у 2007 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей дістали поранення

Окупанти за добу завдали 335 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Ворог уночі та вранці обстрілював Миколаївську область, є пошкодження рекреаційних об'єктів, житлових будинків та об'єкта теплогенерації

ЗС України за добу ліквідували 1096 окупантів

Увечері та вночі ворог атакував Дніпропетровську область безпілотниками

ППО ліквідувала п’ять із дев’яти ворожих БПЛА у п'яти областях України

У Миколаєві після атаки БПЛА пошкоджено рекреаційні та інфраструктурні об'єкти

У Середземному морі РФ тримає два кораблі, один із них ракетоносій "Калібрів"

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 88 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 35 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 32 ракетних і 64 авіаудари

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА