12:16 10.08.2015

UMH має право використовувати торгову марку Forbes в Україні до кінця 2018 р. - заява

2 хв читати
UMH має право використовувати торгову марку Forbes в Україні до кінця 2018 р. - заява

Медіахолдинг UMH заявляє про наявність права користуватися торговою маркою Forbes і видавати однойменний журнал в Україні до кінця 2018 року, заявляє холдинг на офіційному сайті.

Як зазначено в заяві, 6 серпня група Forbes зробила "спробу штучно створити підстави для припинення ліцензійного договору".

"На початку цього року, внаслідок подачі заяви про застосування забезпечувальних заходів до арбітражного суду в США, UMH забезпечив право на продовження випуску журналу "Форбс Україна", а також на використання доменного імені forbes.ua. Це право залишається непорушним", - заявляють в UMH.

Там також додали, що включення власника медіахолдингу Сергія Курченка до списку санкцій США не впливає на права UMH продовжувати видавати журнал і користуватися торговою маркою Forbes.

"UMH сплатив за це право до кінця 2018 року і має право продовжувати її використання", - зазначено в заяві.

Тим часом сайт http://forbes.ua/ нині не працює, увесь контент українського видання перебуває на ресурсі http://forbes.net.ua/.

Крім того, в українських ЗМІ з'явилася інформація з посиланням на американський Forbes про те, що UMH Group відмовлено в авторизованому доступі до бренду Forbes і в доступі до домену forbes.ua.

UMH управляє портфелем з понад 50 брендів. До його портфеля входять такі бренди, як Forbes, Vogue, "Кореспондент", "Теленеделя", i.ua, bigmir.net, football.ua, "Ретро FM", "Наше радіо", Europa Plus, "Авторадіо", "Аргументи і Факти", "Комсомольская правда" та ін.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США підтвердили свою участь у Саміті миру на високому рівні, але поки що немає конкретного підтвердження про участь Байдена - Зеленський

Зеленський про ініціативу Китаю та Бразилії провести свою конференцію зі встановлення миру в Україні за участю Росії: Ніхто не має права розповідати нам, як має закінчитися ця війна

Деякі союзники обмежують використання F-16 для ударів по території РФ, що ускладнить Україні проведення військових операцій - ISW

За підтримки Китаєм Росії війна буде довшою - Зеленський

На полях Азійського саміту Зеленський обговорив із міністром оборони США посилення української ППО та коаліцію F-16

У Миколаївській області вночі збито 11 "шахедів", через падіння уламків горіли склади промпідприємства

Війська РФ протягом доби завдали понад 380 ударів по Запорізькій області

Силами ППО вночі знищено 24 із 25 "шахедів", які атакували Україну

Війна з Китаєм не є неминучою, незважаючи на зростаючу напруженість в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні - глава Пентагону

Україна має підтвердження 106 країн про участь у Саміті миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА