13:35 01.06.2015

У Луганській області бойовики обстріляли крайній український блокпост, постраждалих немає - Москаль

2 хв читати
У Луганській області бойовики обстріляли крайній український блокпост, постраждалих немає - Москаль

У неділю в с. Родіна Луганської області бойовики обстріляли крайній блокпост українських військових із протитанкової рушниці, ніхто не постраждав, повідомляє голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

"У неділю (31.05), починаючи з 18 до 21 годин обстрілу зазнав крайній блокпост українських силовиків в с. Родіна (входить до м. Золоте-4). Вогонь вівся зокрема з протитанкової рушниці Симонова", - повідомляє прес-служба Г. Москаля.

Бойовики стріляли з протитанкової самозарядної рушниці зразка 1941 р. системи Симонова розривними кулями, які залітали на позиції ЗС України. Поранених і загиблих унаслідок обстрілу немає.

"Крайній блокпост в с. Батьківщина - це єдина точка, через яку на Луганщині здійснюється пішохідний перехід з контрольованої Україною на окуповану територію. Під час обстрілу мирних жителів тут не було", - додали в прес-службі.

Також у понеділок вранці бойові дії точилися в сусідній Катеринівці. О 5:50 український блокпост, розміщений на в'їзді в село зі сторони Золотого, обстріляли з мінометів і стрілецької зброї. Даних про постраждалих не надходило.

Крім цього, протягом вчорашньої перестрілки між українськими військовими і бойовиками з Веселої Гори, що відбувалася в м. Щастя поблизу мосту через Сіверський Донець, застосовувалася стрілецька зброя та автоматичні гранатомети. Житловий сектор міста залишився поза зоною ураження, ніхто з мирних жителів та військових не постраждав.

Згідно з інформацією від прес-служби Г. Москаля, в Кримському, Трьохізбеці та Станиці Луганській (традиційно гарячі точки на лінії фронту в Луганській області) з учорашнього вечора до сьогоднішнього ранку бойових дій не було.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА