18:22 28.05.2015

Group DF зупиняє черкаський "Азот" і "Рівнеазот", звинувачує представників "Народного фронту" у тиску

2 хв читати
Group DF зупиняє черкаський "Азот" і "Рівнеазот", звинувачує представників "Народного фронту" у тиску

Group DF зупиняє роботу черкаського "Азоту" і "Рівнеазоту", причиною називає тиск на бізнес з боку депутатів "Народного фронту" та їхіх представників у владі.

"У зв'язку з системним і безпрецедентним тиском на бізнес Ostchem, хімічний холдинг групи, з боку депутатів "Народного фронту" та їхніх представників у владі Group DF оголошує про зупинку підприємств Ostchem - черкаського ПАТ "Азот" та ПАТ "Рівнеазот", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі Group DF.

У групі нагадують, що в травні 2014 року з міркувань безпеки були зупинені два її підприємства в зоні проведення АТО - "Концерн "Стирол" та "Сєвєродонецьке об'єднання "Азот", після чого черкаський "Азот" і "Рівнеазот" завантажувалися по максимуму.

"Однак подальша навмисна фабрикація низки кримінальних проваджень проти посадових осіб підприємств Ostchem і проти самих заводів, а також абсолютно незаконний арешт у заводів основної сировини – газу, позбавили підприємства можливості працювати. У зв'язку з цим черкаський "Азот" і "Рівнеазот" зупинені, під загрозою зриву опинилася осіння посівна, багато тисяч українців можуть залишитися без роботи", - резюмують у Group DF.

У прес-службі заявляють про тиск із політичних мотивів.

"Безперервні цинічні нападки зацікавлених представників "Народного фронту", які перебувають на керівних посадах в органах влади, по суті, спрямовані на знищення бізнесу та робочих місць, завдають шкоди цілим галузям української економіки. Останні заяви міністра МВС щодо власника Group DF про розслідування міністерством сфабрикованої проти керівництва Ostchem справи ми розцінюємо як переслідування з політичних мотивів і чергову спробу тиску на бізнес і правосуддя", - зазначають у Group DF.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА