15:07 12.04.2015

Шість людей постраждали внаслідок вибуху гранати біля кафе в Дружківці, зловмисника затримано - міліція

1 хв читати
Шість людей постраждали внаслідок вибуху гранати біля кафе в Дружківці, зловмисника затримано - міліція

Шість людей постраждали і були госпіталізовані внаслідок вибуху гранати біля кафе "Дракон" у Дружківці (Донецька обл.), повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Донецькій області в неділю.

"З осколковими пораненнями до лікарні було доправлено двох чоловіків та чотирьох дівчат. Працівники Дружківського міськвідділу міліції затримали 20-річного місцевого жителя, який у стані сильного алкогольного сп'яніння з хуліганських мотивів кинув гранату в палісадник кафе", - йдеться в повідомленні.

У міліції уточнили, що постраждали двоє чоловіків віком 36 і 25 років та чотири дівчини віком від 20 до 23 років.

Правоохоронці встановили, що безробітний житель Дружківки, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, дістав із кишені гранату та висмикнув чеку. Потім, злякавшись, кинув її в палісадник кафе, де вона вибухнула. За словами раніше судимого підозрюваного, боєприпас він знайшов. Чи це так, з'ясує слідство.

"Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Його притягнуто до відповідальності за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для завдання тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України", - повідомив начальник Дружківського міськвідділу міліції Артем Крищенко.

Фігуранту загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА