13:23 14.01.2015

Авторух через блокпост біля Волновахи призупинено

1 хв читати
Авторух через блокпост біля Волновахи призупинено

Рух через блокпост біля с. Бугас під Волновахою Донецької області, де бойовики у вівторок обстріляли автобус з мирними жителями, в даний час призупинено, заявляє спікер АТО Андрій Лисенко.

"З метою розслідування обставин трагедії, рух через цей пункт контролю припинено", - повідомив А. Лисенка на брифінгу в середу.

Як повідомлялося, 13 січня вдень під обстріл бойовиків біля с. Бугас під Волновахою потрапила маршрутка. У результаті загинули 12 осіб, 16 постраждалих наразі перебуває на лікуванні.

Розслідування злочину перебуває на контролі Донецької обласної прокуратури, кваліфікується за ч. 3 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Після теракту рух рейсового автотранспорту трас ою Донецьк-Маріуполь було призупинено, але з ранку середи трас у бул о знову відкрит о. Станом на 12.00 серед и рух рейсових пасажирських автобусів між Донецьком і Маріуполем було припинено, при цьому, за даними обладміністрації, автобуси, які в середу вранці виїхали з Маріуполя і прибули в Донецьк, слідували в об'їзд Волновахи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА