16:37 29.08.2014

Помічник комбата у Вінницькій області за привласнені гроші, призначені для бійців АТО, купив собі автомобіль - прокуратура

1 хв читати
Помічник комбата у Вінницькій області за привласнені гроші, призначені для бійців АТО, купив собі автомобіль - прокуратура

Військова прокуратура Вінницького гарнізону Центрального регіону України виявила факт привласнення бюджетних коштів, виділених для виплати грошового забезпечення військовослужбовцям, залученим в АТО, - помічник командира батальйону привласнив понад 210 тис. грн.

"Перевірка встановила, що помічник командира батальйону з фінансово-економічної роботи - начальник фінансово-економічної служби однієї з військових частин, отримавши грошові кошти для здійснення виплати військовослужбовцям частини грошового постачання за липень 2014 р. і грошової винагороди за участь в АТО за червень 2014 р. загальною сумою 400 тис. грн, частину зазначеної суми в розмірі понад 210 тис. грн привласнив. При цьому за вказані кошти він не лише придбав собі легковий автомобіль, а й погасив свої кредитні зобов'язання перед установами банків", - повідомляє управління зв'язків з громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Відомості про кримінальний злочин внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 410 Кримінального кодексу України (привласнення військового майна шляхом зловживання службовим становищем), передбачене покарання - позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.

Підозрюваного 28 серпня було взято під варту, йому також визначено розмір застави - 1 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА