19:05 27.08.2014

Мінагропрод пропонує визначити максимальну оптово-відпускну ціну на спирт на рівні 17,4 грн/л

1 хв читати
Мінагропрод пропонує визначити максимальну оптово-відпускну ціну на спирт на рівні 17,4 грн/л

Київ. 27 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Міністерство аграрної політики і продовольства України пропонує встановити максимальну оптово-відпускну ціну на спирт етиловий на рівні 17,4 грн/л (без ПДВ та акцизного податку).

Відповідний проект наказу "Про встановлення розміру максимальної оптово-відпускної ціни на спирт етиловий" оприлюднено на сайті відомства.

Відомство зазначає, що розрахунок максимальної ціни на спирт здійснено у відповідності з постановою Кабінету Міністрів від 17 квітня 2008 року №373 "Про затвердження Порядку формування цін на продовольчі товари, щодо яких запроваджено державне регулювання".

Як повідомлялося, раніше "Укрспирт" ухвалив рішення про підвищення відпускних цін на спирт у три етапи - на 7 грн за декалітр на місяць, починаючи з травня.

Ціни на спирт залежно від його класу до підвищення становили 163-164 грн/дал.

Зазначені заходи були викликані підвищенням вартості сировини, а саме зернових, які є основним складовим у виготовленні спирту

Кабінет Міністрів допускає можливість акціонування державного підприємства "Укрспирт". Співробітники компанії виступали з акціями протесту проти таких заходів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА