15:58 27.05.2014

"Візз Ейр Україна" призупинила польоти на маршруті Донецьк-Кутаїсі через ситуацію в регіоні

1 хв читати
"Візз Ейр Україна" призупинила польоти на маршруті Донецьк-Кутаїсі через ситуацію в регіоні

Авіакомпанія "Візз Ейр Україна" (Київ), єдиний український лоу-кост авіаперевізник, тимчасово закрила продаж квитків на рейси між Донецьком і Кутаїсі (Грузія).

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" комерційний директор авіакомпанії Вадим Третяк у вівторок, таке рішення ухвалено у зв'язку з подіями, що відбуваються в Донецькому регіоні.

"Для нас передусім важлива безпека наших пасажирів, тому ми ухвалили рішення тимчасово закрити продаж квитків на цей рейс", - сказав він.

В.Третяк зазначив, що певних часових рамок закриття продажу квитків на рейси Донецьк-Кутаїсі немає, і компанія стежитиме за ситуацією в регіоні, а також додав, що замість цього рейсу, компанія вивчає можливість збільшення частоти рейсів на маршруті Київ-Кутаїсі.

Як повідомлялося, авіакомпанія "Візз Ейр Україна" ухвалила рішення з 30 квітня припинити низку рейсів із Донецька у зв'язку зі зміною попиту на авіаперельоти в Україні. Це зачепило рейси з Донецька до Рима, Мілана, Ларнаки, Будапешта та Дортмунда. Фактично на лінії з Донецька у компанії залишався лише маршрут Донецьк-Кутаїсі.

"Візз Ейр Україна" пропонує перельоти за 16 маршрутами в шість країн з трьох українських міст.

У 2013 році компанія перевезла понад 1 млн пасажирів. Її флот налічує два середньомагістральні літаки Airbus-320.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА