15:04 19.12.2013

Литвин: У держбюджеті-2014 не передбачено достатнього фінансування оборони і безпеки

1 хв читати

Голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Володимир Литвин вважає, що проект державного бюджету на 2014 рік не передбачає необхідного фінансування сектора безпеки і оборони держави.

"На засіданні комітету в четвер були в оперативному порядку розглянуті показники фінансування сектора безпеки і оборони проектом держбюджету на 2014 рік. Комітет констатував, що реальні потреби цього сектора враховані вкрай погано. Відповідні міністерства і відомства фактично недофінансовані порівняно з показниками 2013 року", - сказав В.Литвин, повідомляє його прес-служба в четвер.

За його словами, комітет ухвалив рішення наполягати на обліку першочергових потреб, що були обґрунтовані представниками відповідних міністерств і відомств на засіданні.

"Комітет прискіпливо проаналізував кожну цифру і те , що запропоновано в рішенні - є тим мінімумом, не врахувавши який буде важко говорити про більш-менш повне виконання державою свого призначення в питаннях гарантування безпеки і оборони", - зазначив В.Литвин.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА