18:16 05.11.2013

Янукович обговорив із президентом "Майкрософт" у країнах Центральної та Східної Європи діяльність корпорації в Україні

1 хв читати

Президент України Віктор Янукович і президент корпорації "Майкрософт" у країнах Центральної та Східної Європи Дон Грентем провели зустріч у вівторок у Києві.

Як повідомляє прес-служба глави держави, сторони обговорили питання діяльності корпорації в Україні та її участь у реалізації національних проектів нашої держави (корпорація "Майкрософт" є партнером у реалізації проектів "Відкритий світ" та "БІОНІК Хілл").

Проект "Відкритий світ" реалізується в рамках національного пріоритету "Нова якість життя", затвердженого указом президента України від 8 вересня 2010 року №895. Метою проекту є подолання освітньої нерівності та створення умов для якісної та доступної освіти для кожного школяра, незалежно від місця його проживання. Суть проекту - створення національної освітньої інформаційної мережі на основі бездротових технологій (4G), стандартизації та уніфікації методик навчання й оцінки знань учнів, а також упровадження інформаційно-комп’ютерних технологій у систему управління освітніми закладами.

Проект "БІОНІК Хілл" є складовою національного проекту "Технополіс" - створення інфраструктури інноваційного розвитку та високих технологій". Його метою є створення в Києві технологічного й інноваційного парку за аналогом Кремнієвої долини (США). На території парку "БІОНІК Хілл" передбачається створення інноваційної екосистеми за принципом "Живи-Працюй-Навчайся-Відпочивай", формування платформи для розвитку бізнесу та забезпечення комфортних умов роботи і проживання фахівців сфери високих технологій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА