16:59 29.10.2013

У Севастополі вперше розпочався "Тиждень IT"

2 хв читати

У Севастополі вперше розпочався "Тиждень IT у Севастополі та Криму".

Під час церемонії відкриття "Тижня IT" голова Севастопольської міської держадміністрації Володимир Яцуба заявив, що обіцяє всебічну підтримку бізнесу, який розвиває інформаційні технології. "Нам складно змагатися з такими розвиненими регіонами як Київ, Донецьк, Дніпропетровськ, особливо Харків, але я обіцяю вам усіляку підтримку", - наголосив він.

У свою чергу експерт проекту ЄС "Залучення прямих іноземних інвестицій у Севастополь" Дмитро Соколов заявив, що Севастополь і Крим мають усі підстави стати IT-центром України. "Основною складовою IT-галузі є кадри, їх конкурентна вартість. У Севастополі у зв'язку з цим є кваліфіковані кадри з технічними навичками, кілька вишів, які щорічно випускають молодих фахівців у сфері IT, центральним з яких є СевНТУ, і надійний Інтернет. Тобто всі передумови є", - заявив експерт.

Протягом чотирьох днів у Сімферополі та Севастополі буде проведено низку заходів: засідання клубу ІТ-лідерів регіону, семінари з проблематики стартапів на базі провідних вишів півострова та завершальний семінар зі створення "ІТ-Кластеру Крим".

Основна мета "Тижня ІТ" - зосередження уваги на галузі інформаційних технологій як провідної для розвитку економіки, обмін досвідом і знаннями, нові контакти та співпраця для ІТ-компаній, а також підвищення престижності професій.

"Тиждень ІТ у Севастополі та Криму" проводять спільно відділ інвестицій і зовнішньоекономічної діяльності Севастопольської міськдержадміністрації, проект ЄС "Залучення прямих іноземних інвестицій у Севастополь", "ІТ-Кластер Крим" і Севастопольський регіональний центр з інвестицій і розвитку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українські військові знищили ворожу ПЗУ комплексу "Бук" із шістьма ракетами

Унаслідок ворожого обстрілу в Херсоні пошкоджено магазин і освітній заклад

У Києві затримали псевдобізнесменів, які за фальшивими документами хотіли отримати в банку кредит на 25 млн грн

У Брюсселі відбудеться Форум ЄС-Україна з питань оборонної промисловості

Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст, приуроченому до Дня Європи

РФ наразі не запрошена на Саміт миру, але мирний процес без Росії неможливий - МЗС Швейцарії

Ворог не прорвався до каналу Сіверський Донець - Донбас, ситуація в районі Часового Яру контрольована, другу лінію оборони укріплено - ОСУВ "Хортиця"

За минулу добу на півдні України знищено авіаракету, два БПЛА Shahed і два "Орлани"

Нардепу Клочку повідомлено про підозру в незаконному збагаченні на понад 11 млн грн

На катерах ВМС ЗСУ "Ірпінь" і "Рені", отриманих від Естонії, виконуватимуть бойові завдання

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА