14:02 25.09.2013

СБУ не збирає матеріалів стосовно захисників Тимошенко - прес-центр

2 хв читати

У Службі безпеки України здивовані заявами захисника екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка про начебто підготовлювані кримінальні справи стосовно адвокатів Ю.Тимошенко.

"Ми вкрай здивовані безпідставними заявами С.Власенка. Досить дивно, що юрист не орієнтується в компетенції СБУ. Озвучені ним тези не є предметом інтересів української спецслужби", - заявили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-центрі СБУ в середу.

У відомстві наголосили, що в СБУ немає ніяких справ, що якимсь чином могли бути пов'язані з С.Власенком або іншими адвокатами Ю.Тимошенко. "У нас немає у провадженні справ, в яких би фігурував С.Власенко чи інші захисники екс-прем'єра. Матеріали стосовно них ми також не збираємо", - запевнили в прес-центрі.

Як повідомлялося, 24 вересня С.Власенко заявив про підготовку кримінальних проваджень стосовно адвокатів екс-прем'єра Олександра Плахотнюка та Миколи Титаренка. "Від джерел СБУ ми отримали інформацію, що стосовно О.Плахотнюка може бути порушено кримінальну справу найближчим часом", - сказав він на прес-конференції у вівторок у Києві, наголосивши при цьому, що довіряє отриманій інформації.

"На сьогодні репресії влади поширюються не лише на Юлію Тимошенко, вони поширюються на осіб, які захищають Юлії Тимошенко", - наголосив С.Власенко.

Він також повідомив, що стосовно нього було придумано інший спосіб боротьби та зазначив, що йому було нараховано "абсолютно неіснуючі, абсолютно фальшиві фінансові санкції". "Вони вимагають їх сплати. У разі їх несплати, мені загрожує до трьох років ув'язнення за невиконання судового рішення", - розповів С.Власенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США співпрацюватимуть з Європою та іншими партнерами щодо санкцій проти Китаю через його постачання Росії

Зеленський: Уся комунікація з партнерами має відображатися на реальній бойовій роботі наших воїнів із засобами ураження - і зараз, а не десь влітку

Зеленський запросив прем'єр-міністра Іраку до участі в Саміті миру

Зеленський під час зустрічі з молодими вченими: Ваші дослідження та відкриття наближають перемогу

Зеленський обговорив із президентом Азербайджану двостороннє співробітництво

"Укренерго" на середу прогнозує відсутність обмежень енергопостачання з 07:00 до 18:00

Почастішали кібератаки на бухгалтерів, можливі шахрайські схеми із системами дистанційного банківського обслуговування

Знищений у Чорному морі російський ракетний корабель "Циклон" не встиг випустити жодної ракети - Плетенчук

У Києві ліквідують пожежу на СТО

Воїни ССО розбили пів дивізіону ЗРК "Бук" росіян

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА