11:35 28.08.2013

Фірма-переможець конкурсу з продажу стадіону "Металіст" належить Курченку

2 хв читати
Фірма-переможець конкурсу з продажу стадіону "Металіст" належить Курченку

Новим власником стадіону "Металіст" (Харків) стане президент однойменного футбольного клубу Сергій Курченко, повідомляє прес-служба ФК "Металіст".

"Єдиним учасником конкурсу було ТОВ "СК "Стадіон Металіст", яке входить до структури футбольного клубу "Металіст", що належить Сергію Курченку. Члени конкурсної комісії одноголосно визнали ТОВ "СК "Стадіон Металіст" переможцем конкурсу та рекомендували голові Харківської обласної ради затвердити результати засідання конкурсної комісії на найближчій сесії облради", - йдеться в повідомленні прес-служби клубу.

В інформації також зазначено, що необхідні документи планується підписати у вересні.

"Після того, як стадіон буде передано в управління керівництву клубу, його головним завданням, як і раніше, буде сприяння розвитку спорту в регіоні. Пріоритетним напрямом діяльності стадіону "Металіст" залишиться футбольний напрям", - йдеться в повідомленні.

Передбачається, що стадіон також використовуватимуть для створення нових дитячо-юнацьких спортивних секцій, проведення концертів. Крім того, додатковими джерелами доходів мають стати оренда приміщень стадіону, продаж прав на назву стадіону, дохід від кейтерінгу, продаж ексклюзивних прав на комерційну діяльність, використання рекламних площ.

Для управління стадіоном планується залучити фахівців, що мають досвід роботи на таких об'єктах, зокрема під час проведення Євро-2012.

Як повідомлялося, у вівторок конкурсна комісія Харківської облради визначила переможцем конкурсу єдину фірму-учасника ТОВ "СК "Стадіон Металіст", що запропонувала ціну 674 млн 522 тис. грн, з урахуванням ПДВ, що на 83,84 грн перевищує початкову ціну.

Начальник управління комунального майна Анатолій Поливанний і представники фірми, що були присутніми на засіданні комісії, відмовилися відповідати на запитання про те, чи пов'язана фірма-переможець із президентом ФК "Металіст" Сергієм Курченком або його групою СЄПЕК.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли прикордонні міста Білопілля, Дружба та 31 село в Чернігівській і Сумській областях, поранено місцевого жителя

Голова УІНП: Із декомунізацією ми точно вже на фінальній стадії, але економічний аспект може затримати ці процеси

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА