17:24 06.08.2013

На російсько-українському кордоні поблизу Бєлгорода вишикувалися черги машин

1 хв читати

На міжнародному автомобільному пункті пропуску "Нехотєєвка" у Бєлгородській області вишикувалися черги з охочих перетнути російсько-український кордон, повідомляє прес-служба губернатора та уряду регіону у вівторок.

Попри те, що відкрито максимальну кількість смуг і на виїзд з РФ, і на в'їзд до країни, уникнути черг не вдається, зазначено в повідомленні.

У середньому за добу кордон перетинають понад 27 тис. людей за пропускної спроможності трохи більше ніж 11 тис. людей.

Охочим перетнути кордон на МАПП "Нехотєєвка" прикордонне управління ФСБ Росії у Бєлгородській та Воронезькій областях рекомендує використовувати інформацію з камер відеоспостереження, що транслюють у реальному часі пасажиропотік на кордоні. Цю інформацію розміщено на інформаційному порталі Бел.Ру.

Крім того, інформаційні табло на провідних транспортних магістралях, що сполучають Росію та Україну, дають змогу водіям орієнтуватися у виборі пунктів пропуску, розташованих у Бєлгородській області. Вони можуть бачити фактичний час перебування на кордоні. Це зроблено для того, щоб громадяни могли оцінити обстановку в пунктах пропуску, обрати найбільш зручний маршрут і не простоювати в довгих чергах.

Прикордонне управління зазначає, що пункт пропуску "Грайворон" на сьогодні менш завантажений.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА