18:07 05.08.2013

Стратегія перемоги на президентських виборах стала центральною темою зустрічі Тимошенко з соратниками

2 хв читати

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко під час короткострокового побачення з лідером фракції "Батьківщина" Арсенієм Яценюком і народними депутатами Арсеном Аваковим і Сергієм Пашинським обговорювала стратегію її перемоги на президентських виборах 2015 року.

"Оскільки з'їзд партії висунув Юлію Володимирівну кандидатом у президенти, сьогодні основна розмова була присвячена тому, як перемогти на виборах 2015 року, які кроки треба зробити і що після цієї перемоги потрібно робити для України", - сказав А.Яценюк журналістам біля ЦКЛ №5 у Харкові.

Він наголосив, що по-людськи залишився задоволений зустріччю.

"Вона, як завжди, сильна духом, світла розумом, вона особисто керує процесами об'єднання партії. І кожна хвилина розмови додавала нам упевненості, що ми здатні перемогти, і знаємо, як це зробити, що в нас сформована потужна команда", - сказав А.Яценюк.

Він зазначив, що об'єднана опозиція "Батьківщина" готова йти європейським шляхом і зробити Україну країною, в якій хочеться жити.

Водночас А.Яценюк відмовився розповісти докладніше про стратегію опозиції на президентських виборах. "Багато написано про стратегію в цьому блокноті. Я дозволю собі не коментувати стратегію, я дозволю собі сказати одне - перемога не в стратегії, а у вірі та впевненості. Ми впевнені в тому, що здатні перемогти. Ми в це віримо, і тільки разом із народом України ми зможемо це зробити", - сказав лідер фракції.

Сьогодні виповнилося два роки з моменту арешту Ю.Тимошенко. Екс-прем'єра заарештували на судовому процесі в "газовій справі".

11 жовтня 2011 року Печерський районний суд Києва засудив Ю.Тимошенко до семи років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009 році. Вона відбуває покарання у Качанівській виправній колонії в Харкові з кінця грудня 2011 року.

9 травня 2012 року Ю.Тимошенко перевели з колонії до Центральної клінічної лікарні №5 (Харків). Тактику та медикаментозне лікування екс-прем'єра визначають німецькі лікарі з клініки "Шаріте" (Берлін).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

На фронті за добу відбулося 95 бойових зіткнень

Війська РФ за добу завдали п’яти ракетних і 69 авіаударів, вночі знищено 23 із 24 ударних дронів, які атакували Україну

У Фінляндії перешкоди GPS посилилися, коли почалися атаки українських БПЛА на енергетичну інфраструктуру РФ

5 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Держустанови та політичні партії Польщі зазнали нападу російських хакерів - ЗМІ

Переговори між Ізраїлем і ХАМАС у Каїрі займуть ще кілька днів - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА