18:18 22.07.2013

Переатестація міліціонерів зі скандальної Врадіївки відбудеться на початку серпня - МВС

2 хв читати

Позачергову атестацію працівників Врадіївського райвідділу УМВС України в Миколаївській області, згідно з дорученням міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка, заплановано на початок серпня.

Як повідомляє управління зв'язків із громадськістю МВС України, наразі завершується підготовчий етап щодо організації проведення атестації. Готуються атестаційні листи на працівників, і 1-2 серпня планується проведення їх атестації за участю працівників апарату МВС, про результати якої обов'язково буде поінформовано громадськість.

Глава МВС В.Захарченко на засіданні консультативно-експертної ради заявив, що в липні цього року міністерство вже провело позачергову атестацію особового складу підрозділів боротьби з незаконним обігом наркотиків.

"Ми розпочали перевірки саме з цього підрозділу, адже до нього наразі виникає найбільша кількість запитань. На сьогодні результати тестування ще опрацьовуються. Підбиваються підсумки", - сказав він.

Міністр також звернувся до всіх із проханням у разі наявності інформації стосовно роботи співробітників цього напряму, претензій або зауважень надати такі дані. "Ми готові вислухати. Підсумки атестації ще не підбито, поки що ми все аналізуємо", - підсумував глава МВС.

Як повідомлялося, наприкінці червня в Миколаївській області побили та зґвалтували 29-річну жительку смт. Врадіївки Ірину Крашкову. В скоєнні злочину підозрюють двох правоохоронців.

Місцеві жителі заявили, що цей випадок - не перший у районі, проте раніше злочини замовчувалися і не розслідувалися належним чином. Місцева міліція об'єктивно не розслідувала їх, а вибивала показання з випадкових людей для поліпшення статистики розкриття злочинів.

7 липня активісти вирушили пішим ходом на Київ. 18 липня ввечері вони встановили на майдані Незалежності два намети, щоб вимагати відставки міністра внутрішніх справ. У ніч на 19 липня правоохоронці затримали дев’ятьох учасників врадіївського маршу на майдані Незалежності за невиконання вимог міліції та спроби фізичного опору. Ініціатора врадіївського маршу Василя Любарця засуджено до 10 діб адміністративного арешту.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Керівництво Ізраїлю не сприймає планів видати ордери МКС на арешт Нетаньяху і глави ізраїльського Міноборони

У ЄС закликали припинити напади на медичні заклади на палестинських територіях

Раді рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, що зрівнює в правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни

Індія братиме участь у майбутньому Саміті миру в Швейцарії - ЗМІ

Двох харків'ян, які наводили ворожий вогонь на місця зосередження ЗСУ, засуджено до 15 років в'язниці - прокуратура

Міноборони затвердило нову політику про людський капітал у Силах оборони

Росіяни намагатимуться просунутися далі й створити буферну зону вздовж українського кордону, більше допомоги Україні на підході - глава Пентагону

ВР рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, який регулює діяльність держорганів щодо пошуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

До суду скеровано обвинувачення проти ексмера Куп'янська, який здав місто в перші дні повномасштабного вторгнення РФ

Прокурор МКС запитує ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю, міністра оборони та лідерів ХАМАСу щодо ситуації в Палестині - сайт суду

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА