12:12 17.07.2013

Мітингувальники ночуватимуть у райвідділу міліції у Фастові - УДАРівець Каплін

2 хв читати

Представники громадськості залишаться ночувати біля приміщення райвідділу міліції у Фастові Київської області, повідомляється на сайті партії "УДАР" у вівторок з посиланням на народного депутата фракції "УДАР" Сергія Капліна.

За словами депутата, активісти вимагають, щоб його та представників ЗМІ допустили в приміщення відділу і показали кімнати, де, за твердженнями людей, міліціонери катують затриманих. "Ми також вимагаємо, щоб правоохоронці, причетні до цих катуванням понесли відповідальність", - сказав він.

С.Каплін повідомив, що активісти розбили намети біля приміщення райвідділу міліції. "Нас активно підтримують жителі Фастова, які після завершення робочого дня приєднуються до нашої акції. Зараз у будівлі міліції близько 100 осіб", - сказав парламентарій.

Водночас, за його словами, до будівлі райвідділу приїхали автомобілі з більш ніж 100 бійцями спецпідрозділу "Беркут", а з двору відділу виїхали кілька автозаків.

Він також нагадав, що в середу активісти мають намір бути у Василькові Київської області, де також планують провести акцію протесту біля будівлі місцевої міліції.

Як повідомлялося, 7 липня група активістів вирушили пішим ходом на Київ, щоб вимагати відставки голови МВС Віталія Захарченка після подій у Врадіївці Миколаївської області, де 26 червня двоє міліціонерів затягли в автомобіль 29-річну Ірину Крашкову, вивезли її в лісосмугу біля с.Сирове, побили і згвалтували.

Під час пішої ходи активісти проводять мітинги в містах України в підтримку мешканців смт. Врадіївка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА