15:35 02.07.2013

Станцію метро "Теремки" відкриють до Дня Незалежності - Попов

1 хв читати

Станцію столичного метрополітену "Теремки" буде введено в експлуатацію в заплановані терміни - до Дня Незалежності, заявив голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов.

"Ми намагатимемося відкрити нову станцію метрополітену Теремки до Дня Незалежності", - заявив О.Попов під час виїзної наради на місце будівництво станції Теремки, повідомляє прес-служба КМДА.

Він зазначив, що раніше з'явилися повідомлення про можливе перенесення дати відкриття цієї станції, насамперед, через перебої з фінансуванням.

"Але зараз терміну введення станції в експлуатацію ми не переносимо. Є розуміння з урядом, на рівні прем'єр-міністра розглядається питання щодо остаточного фінансування будівництва протягом найближчого часу. За таких умов ми встигнемо до запланованого терміну відкриття", - зазначив О.Попов.

При цьому він висловив упевненість у тому, що ПАТ "Київметробуд" впорається з цим завданням.

"У професіоналізмі метробудівців не сумніваюся. Те, що я побачив сьогодні, додає оптимізму, станція вже зараз практично готова", - констатував голова КМДА.

За інформацією КМДА, наразі на станції тривають оздоблювальні роботи: на стінах вкладають мозаїку, підлогу завершують встеляти мармуром. Зі станції буде чотири виходи, тут також запроектовано ліфти та пандуси для людей з особливими потребами. Посередині платформи вже почали встановлювати освітлювальні опори.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Загиблі в Німеччині двоє громадян України були військовослужбовцями, які проходили там медичну реабілітацію, консульство встановлює зв'язок із їхніми рідними - МЗС

Росіяни за добу завдали одного ракетного та 49 авіаударів по території України

За добу на лінії фронту сталося 112 бойових зіткнень

Агресор у неділю обстрілював Нікополь та Покровську ОТГ – голова ОВА

Україна все ще чекає на постачання обіцяних США озброєнь – Зеленський

ГУР Міноборони України повідомило про знищення двох тепловозів у РФ

Зеленський провів телефонну розмову з лідером меншини у Палаті представників США, запросив його в Україну

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА