15:28 07.05.2013

Андріївським узвозом заборонено наскрізний проїзд автотранспорту - КМДА

2 хв читати

Наскрізний проїзд автотранспортом Андріївським узвозом у Києві заборонено, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

У КМДА зазначили, що це передбачено згідно з розпорядженням про впорядкування руху транспортних засобів на Андріївському узвозі, яке підписав голова КМДА Олександр Попов.

Розпорядження підписано з метою збереження та захисту історичної архітектури від впливу вібрації та загазованості, що виникає в результаті інтенсивного руху транспортних засобів, а також у зв'язку з постійною виставкою-ярмарком образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва, авторської художньої, культурно-мистецької та сувенірної продукції, організованої на Андріївському узвозі.

Документ забороняє наскрізний проїзд транспортних засобів Андріївським узвозом і обмежує в'їзд авто на вулицю, окрім транспорту мешканців вулиці, транспортних засобів підприємств, установ та організацій, які розташовані на Андріївському узвозі, оперативних і спеціальних автомобілів.

Для обмеження руху транспорту передбачено встановлення автоматизованих механізмів доступу типу Боллард.

Комунальному підприємству "Інженерний центр" як замовнику реставрації та ремонту забудови, благоустрою території, реконструкції інженерних мереж на Андріївському узвозі в Подільському районі за участю органу самоорганізації населення "Вуличний комітет "Андріївський узвіз" доручено забезпечити: проектування та встановлення Боллард для обмеження руху транспорту, а також залучення в установленому порядку коштів інвестора для фінансування зазначених робіт.

"Інженерний центр" також має забезпечити розробку та погодження в управлінні ДАІ ГУ МВС України в місті Києві схеми організації дорожнього руху.

У повідомленні зазначається, що КМДА звернеться до Головного управління МВС України в м. Києві з проханням здійснювати контроль за дотриманням водіями Правил дорожнього руху і забезпечувати охорону громадського порядку під час функціонування постійної виставки-ярмарку на Андріївському узвозі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА