16:30 27.03.2013

Захист Тимошенко хоче, щоб у "справі Щербаня" допитали Гайдука і Таруту

1 хв читати

Захист екс-прем'єра Юлії Тимошенко має намір просити Печерський районний суд міста Києва допитати на стадії досудового слідства у "справі Щербаня" українських бізнесменів Віталія Гайдука і Сергія Таруту як свідків.

"Сьогодні буде подано до Печерського районного суду заяву про допит на стадії досудового слідства двох свідків - пана Гайдука та пана Тарути. Це не свідки захисту - це свідки обвинувачення, яких допитала прокуратура на стадії досудового слідства, свідчення яких, очевидно, вступають у конфлікт із показаннями, наприклад, Володимира Щербаня", - сказав захисник екс-прем'єра Сергій Власенко у середу на прес-конференції в Києві.

Він наголосив, що "цих людей (В.Гайдука і С.Тарута - ІФ) чомусь прокуратура не хоче допитувати в публічному режимі".

Як повідомлялося, депутат Донецької облради Руслан Щербань 4 квітня 2012 року заявив, що передав Генпрокуратурі документи про можливу причетність екс-прем'єрів Юлії Тимошенко і Павла Лазаренка до вбивства в 1996 році його батька - народного депутата Євгена Щербаня. Ю.Тимошенко та П.Лазаренка категорично спростовують свою причетність до вбивства.

У лютому-березні 2013 р. у суді на стадії досудового слідства у "справі Щербаня" були допитані троє свідків обвинувачення та один свідок захисту. Ю.Тимошенко на допитах не була присутня, хоча її захист неодноразово заявляв про бажання екс-прем'єра особисто брати участь у цих допитах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

3 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РФ прогресує на полі бою, а війна навряд чи закінчиться найближчим часом - глава розвідки США

Окупанти за минулий день обстріляли 9 громад Сумської області, зафіксовано понад 200 вибухів

Основний удар Росії розпочнеться наприкінці травня або на початку червня - ГУР

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА