16:13 19.02.2013

Прокуратура Львівської області розслідує незаконне використання близько 4,5 млн грн під час підготовки до Євро-2012

1 хв читати

Прокуратура Львівської області розпочала досудове розслідування за фактом незаконного використання близько 4,5 млн грн бюджетних коштів під час підготовки до Євро 2012, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області у вівторок.

Як зазначено в повідомленні, йдеться про незаконне використання Державним підприємством "Дирекція з будівництва об'єктів до Євро-2012 у Львові" бюджетних коштів, виділених у рамках виконання Державної цільової програми підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Зокрема, ревізією Держфініспекції встановлено, що посадові особи "Дирекції з будівництва об'єктів Євро-2012 у м. Львові" та ТОВ "Альткомкиївбуд" вносили свідомо неправдиві дані в акти виконаних робіт на об'єктах "Будівництво стадіону на вул. Стрийській-Кільцевій дорозі в м. Львові", "Реконструкція стадіону комплексно-спортивної бази Львівського державного університету фізичної культури на вул. Черемшини", "Будівництво стадіону на вул. О.Степанівни, смт Славське".

Такими діями бюджету завдано збитків на загальну суму понад 4 млн 448 тис. грн. Нині прокуратура Львівської області зареєструвала кримінальні провадження за фактом вчинення посадовими особами Державного підприємства "Дирекція з будівництва об'єктів до Євро-2012 у Львові" кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 та ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування під процесуальним керівництвом прокуратури здійснює слідче управління ГУ МВС України у Львівській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА