14:52 14.02.2013

В Одесі відкрито штаб допомоги сім'ям загиблих в авіакатастрофі в Донецьку

2 хв читати

Одеський міський голова Олексій Костусєв заявляє про створення штабу, який займатиметься питаннями, пов'язаними з катастрофою літака Ан-24 у Донецьку в середу, повідомляє офіційний сайт м. Одеса.

"Сьогодні згідно зі своїм розпорядженням я створив штаб, який вже розпочав працювати. Його завдання - вирішення всіх питань, пов'язаних з трагедією і допомогою сім'ям загиблих", - заявив О.Костусєв в четвер.

За розпорядженням Одеського міського голови штаб очолив перший віце-мер Микола Ільченко.

"Також я створив комісію з перевірки дотримання правил безпеки польоту співробітниками КП "Міжнародний аеропорт Одеса". Контроль за роботою штабу і комісії я залишив за собою", - додав Костусєв.

Крім того, в четвер в Одесі було відкрито гарячу телефонну лінію 705-15-53 з надання інформації, пов'язаної з авіакатастрофою в Донецьку, на яку в оперативному порядку буде надходити офіційна інформація про загиблих і постраждалих унаслідок аварії літака.

Як повідомлялося, в середу о 18.24 літак Ан-24, який прямував за рейсом "Одеса-Донецьк", здійснив аварійну посадку в Міжнародному донецькому аеропорту ім. С. Прокофьєва. За даними попередніми даними прес-служби ДСНС, літак втратив керування, впав між злітними смугами і розколовся навпіл.

За уточненими даними, на борту були 52 людини, зокрема восьмеро членів екіпажу. П’ятеро людей загинули, 26 постраждали, дев’ятеро перебувають у лікарнях.

Рейс був чартерним, всі пасажири були футбольними уболівальниками, прямували на матч Ліги чемпіонів у Донецьку між "Шахтарем" і дортмундською "Боруссією".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві відкрили перший центр рекрутингу української армії

Кабмін виділив додаткові 15,5 млрд грн для закупівлі дронів - Шмигаль

Житлову субсидію на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначено автоматично - Мінсоцполітики

Країни G7 знижуватимуть залежність від Росії в галузі атомної енергії - заява

Між станціями метро "Деміївська" та "Либідська" розпочався демонтаж залізобетонних тюбінгів - КП "Київський метрополітен"

Суд дозволив зняти з митрополита Павла електронний браслет, але не відлучатися з місця проживання

"Нова пошта" відкрила перше відділення в Іспанії

Правоохоронець із Запоріжжя вимагав у військового хабаря за непритягнення до відповідальності за ДТП, у якій той не був винен

Зеленський: Членство в ЄС - мрія, яка скоро стане реальністю для України

Чарльз III повернувся до громадських обов'язків після діагностування раку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА