14:11 17.12.2012

Гідрометцентр прогнозує стабільну, морозну погоду з невеликою кількістю опадів на 17-23 грудня

1 хв читати

За прогнозами Українського гідрометцентру МНС, погода протягом 17-22 грудня буде більш стабільною, ніж попереднього тижня, істотних опадів не очікується, температурний режим суттєво не зміниться.

"Істотних опадів не буде. Місцями може йти невеликий або помірний сніг, в Криму - з дощем. Буде спостерігатися посилення вітру на півдні та в акваторії Чорного й Азовського морів до 16-22 м/с, а часом і до 28 м/с. Відповідно зросте хвилювання. Температури повітря будуть ті самі: вночі до -13…-18 градусів, на заході та півдні до -8...-13", - повідомив на брифінгу в понеділок директор Гідрометцентру Микола Кульбіда.

За його словами, 15-16 грудня максимальні опади спостерігалися на заході, у Вінницькій та Волинській областях, в інших регіонах опадів фактично не було. На заході та у Вінницькій області сніговий покрив становить 10-22 см. Загальна висота сніжного покриву найбільша в західних, центральних і північних районах (35-53 см), на сході - до 25 см. Минулого тижня спостерігалися хуртовини, явища налипання мокрого снігу, ожеледь, пориви вітру до 23 м/с.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА