11:54 29.11.2012

Кiлькiсть смертельних випадкiв на виробництвi в Українi у 2012 р. скоротилася на 8,8% - Держгiрпромнагляд

2 хв читати

Кiлькiсть смертельних випадкiв на виробництвi в Українi у 2012 роцi скоротилася на 8,8% - до 625, повiдомив голова Державної служби гiрничого нагляду та промислової безпеки (Держгiрпромнагляду) Олександр Хохотва на органiзованiй "Метiнвестом" II Мiжнароднiй конференцiї промислових пiдприємств України та країн СНД iз промислової безпеки, охорони працi, здоров'я та навколишнього середовища.

"Минулого року було 685 смертельних випадкiв на виробництвi. Цього року - менше на 60. Але щоб їх не допускати, потрiбна профiлактика, i дуже добре, що проводяться такi конференцiї", - сказав О.Хохотва в Донецьку в четвер.

Як передає кореспондент агентства "Iнтерфакс-Україна", кiлькiсть учасникiв мiжнародної конференцiї порiвняно з минулим роком зросла з 200 до 300, а кiлькiсть компанiй, якi вони представляють, - з 70 до 90 iз рiзних країн: Росiї, України, Молдови, Казахстану, Великої Британiї, країн Схiдної та Центральної Європи.

"Я впевнений, що в питаннях охорони працi та екологiї ми з вами не конкуренти, в нас у цих питаннях один вiд одного не може бути таємниць", - сказав, вiдкриваючи захiд, генеральний директор ТОВ "Метiнвест Холдинг" Iгор Сирий.

За його словами, холдинг "Метiнвест", що є найбiльшим гiрничо-металургiйним холдингом України, розглядає досягнення нульового травматизму в роботi як iдеологiю свого бiзнесу.

"Зрозумiло, ми ще не досягли нашого iдеалу, проте ми провели велику роботу, хоча основне ще попереду... Для "Метiнвесту" безпечнi умови працi та мiнiмiзацiя негативного впливу на навколишнє середовище - це основа для успiшного та стiйкого розвитку нашого бiзнесу", - наголосив I.Сирий.

"Метiнвест" є вертикально iнтегрованою гiрничодобувною групою компанiй, що управляє активами в кожнiй ланцi виробничого ланцюжка - вiд видобутку ЗРС i вугiлля та виробництва коксу до випуску напiвфабрикатiв i кiнцевої продукцiї зi сталi, трубопрокату та рулонiв, а також виробництва iншої продукцiї з високою доданою вартiстю. Група складається з видобувних i металургiйних пiдприємств, розташованих в Українi, Європi та США, i має мережу продажу з охопленням усiх ключових свiтових ринкiв.

Основними акцiонерами "Метiнвесту" є група "СКМ" (71,25%) i "Смарт-Холдинг" (23,75%), якi спiльно управляють компанiєю.

ТОВ "Метiнвест Холдинг" - керуюча компанiя групи "Метiнвест".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський вручив державні нагороди з нагоди Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

У важкому стані двоє дітей, які постраждали в Харкові, - Терехов

Серед постраждалих у Харкові дітей один хлопчик важкому стані, повідомив мер

"Укренерго" закликає до економного споживання е/е ввечері, щоб уникнути графіків відключень

СБУ затримала жительку Київщини, яка передавала ворогу інформацію про оборону Києва у 2022 році

Окупанти вдарили по Харкову, постраждало троє дітей - Синєгубов

Рада продовжила дію воєнного стану та загальної мобілізації

В Івано-Франківській області ліквідовано пожежу на об'єкті критичної інфраструктури після атаки ворога - ДСНС

Уночі 9 та 10 травня в Україні заморозки на поверхні ґрунту

У четвер в Україні без опадів, лише в Карпатах і Криму короткочасні дощі, на поверхні ґрунту заморозки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА