17:13 25.10.2012

Нова Рада буде ефективнішою за нинішню, вірить Янукович

2 хв читати
Нова Рада буде ефективнішою за нинішню, вірить Янукович

Президент України Віктор Янукович упевнений, що Верховна Рада VII скликання працюватиме більш ефективно, ніж нинішня.

"Упевнений, що парламент працюватиме ще ефективніше. Я думаю, що наші виборці таки будуть обирати людей, здатних ефективно працювати в новому парламенті. Думаю, що професіоналізм депутатського корпусу з року в рік, від виборів до виборів буде рости, менше буде популістів-базік і все це буде йти на користь країні ", - сказав він в четвер журналістам на підприємстві "Турбоатом" у Харкові.

Президент висловив сподівання, що з кожними виборами Україна буде все більше об'єднуватися. "Полярність, яка є між Сходом і Заходом - щоб вона ставала дедалі меншою і меншою. Ми розуміли, що крім нас на нашій землі ніхто нічого не зробить. Що менше будуть підказувачів, які будуть нас вчити, як жити в нашому домі - я маю на увазі, ззовні - то ... комфортніше ми будемо себе почувати в своєму домі - в Україні. Ніхто, ніякий добрий дядько не прийде на нашу землю дбати про наших дідів, про наших дітей і онуків - ми повинні про це подумати", - сказав В. Янукович.

Він також висловив сподівання, що в результаті виборів Україна наблизиться до мети - побудови сильної держави з конкурентоспроможною економікою. "Наша країна повинна гарнішати і наші люди жити краще. Ми несемо обов'язок зараз перед народом, і ми розуміємо свою відповідальність. Ми будемо робити все для того, щоб і після цих виборів наша країна ставала сильнішою і кращою", - сказав глава держави.

Відповідаючи на запитання, де він голосуватиме на парламентських виборах 28 жовтня, В.Янукович відповів, що, як звичайно, голосуватиме на своїй виборчій дільниці - у Києві, в Оболонському районі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА