19:30 04.10.2012

"Воля" компенсує клiєнтам перебої в роботi свого дата-центру

1 хв читати
"Воля" компенсує клiєнтам перебої в роботi свого дата-центру

Провайдер телекомунiкацiйних послуг "Воля" має намiр компенсувати клiєнтам перебої в роботi свого дата-центру, повiдомили агентству "Iнтерфакс-Україна" в прес-службi компанiї.

"Згiдно з регламентом дата-центру, у разi перебоїв у роботi понад 15 хвилин абоненту належить компенсацiя. Рахунки на оплату послуг хостингу серверiв за листопад буде виставлено з її урахуванням, а всiм клiєнтам вишлють письмовi повiдомлення", - зазначили в прес-службi.

Розмiр компенсацiї дорiвнюватиме абонентськiй платi за послуги дата-центру за одну добу.

У "Волi" зазначили, що перебої в роботi дата-центру були пов'язанi з перебоєм в одному з сегментiв системи енергопостачання. У зв'язку з цим вiдбувався перерозподiл навантаження на iншi сегменти i перезавантаження частини серверiв.

"Сьогоднi, за станом на 10:00, всi системи дата-центру працюють стабiльно, проведено перевiрку коректностi роботи бiльшостi серверiв", - наголосили в "Волi".

Як повiдомлялося, 3 жовтня в дата-центрi "Волi" сталися технiчнi неполадки, внаслiдок чого вимкнулася частина серверiв, на яких розмiщувалися вiдомi ресурси - "Iнтерфакс-Україна", Allbiz.ua, EX.UA та iншi.

Дата-центр "Воля" є пiдроздiлом компанiї, що займається наданням хостингу серверiв (апаратний хостинг, колокейшн (colocation), видiлений сервер (dedicated), вiртуальний сервер (VPS, VDS), розмiщенням серверiв на спецiально обладнаному технiчному майданчику i пiдключенням його до мережi Iнтернет.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

НАТО виступило із заявою, засудивши гібридну діяльність РФ і запевнивши, що це не завадить і далі підтримувати Україну

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА