18:01 27.09.2012

Українські м'ясо-молочні підприємства не отримували повідомлення Россільгоспнагляду про обмеження на ввезення їхніх товарів до країн МС

1 хв читати
Українські м'ясо-молочні підприємства не отримували повідомлення Россільгоспнагляду про обмеження на ввезення їхніх товарів до країн МС

Українські виробники м'ясної та молочної продукції, для яких з 4 жовтня буде обмежено ввезення товарів на ринки країн Митного союзу (МС), до цього часу не отримали офіційного повідомлення Россільгоспнагляду про виявлення порушень.

"Жодних офіційний повідомлень ... Вся інформація - винятково в пресі та на сайті Россільгоспнагляду в короткому листі, з якого абсолютно нічого не зрозуміло", - (Сумська обл.), повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" директор із зовнішніх зв'язків ПАТ "Бель Шостка Україна" Наталія Фесюн у четвер.

За її словами, компанія надіслала офіційного листа до Россільгоспнагляду, адресованого керівникові відомства Сергію Данкверту, з проханням роз'яснити ситуацію.

У прес-службі компанії "АПК-Інвест", одного з найбільших виробників свинини в Україні, агентству також повідомили про відсутність повідомлень з боку Россільгоспнагляду.

Між тим у "Данон Україна" висловили подив щодо планованого обмеження ввезення до РФ його продукції, оскільки компанія не експортує продукцію до цієї країни.

Як повідомлялося, Россільгоспнагляд 26 вересня повідомив про введення з 4 жовтня тимчасових обмежень на ввезення продовольчих товарів щодо кількох українських підприємств за підсумками перевірки, проведеної в липні поточного року фахівцями Россільгоспнагляду, ветеринарних служб Білорусі, Казахстану і України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА