10:58 18.05.2012

Яценюку відмовили в участі в програмі "Велика політика з Євгеном Кисельовим" - "Фронт змін"

2 хв читати
Яценюку відмовили в участі в програмі "Велика політика з Євгеном Кисельовим" - "Фронт змін"

Програма "Велика політика з Євгеном Кисельовим" за день до ефіру відмовила в участі лідеру партії "Фронт змін" Арсенію Яценюку, повідомляє прес-служба партії в п'ятницю.

"У середу ввечері, 16 травня, до прес-служби "Фронту змін" звернувся гостьовий редактор програми "Велика політика" і запросив Арсенія Яценюка на ефір, який має відбутися 18 травня. Редактор зазначила, що Арсеній Яценюк буде єдиним гостем програми, а ефір триватиме дві години - з 22.30 до 24.30. Головними темами мають бути, зокрема, політична ситуація в Україні та об'єднання опозиції", - наголошується в повідомленні.

Для того, щоб взяти участь у цій програмі було ухвалено рішення змінити графік поїздок і зустрічей А.Яценюка. У четвер вранці прес-служба повідомила програмі "Велика політика", що лідер "Фронту змін" візьме участь в ефірі.

"Проте близько 17.00 (четверга - ІФ) від редакції "Великої політики з Євгеном Кисельовим" прийшло смс-повідомлення про скасування ефіру за участю Арсенія Яценюка". На прохання прес-служби пояснити причини відміни довго не було відповіді. О 20.40 прийшло повідомлення про те, що змінилися теми і Арсенію Яценюку запропоновано взяти участь в одній з наступних програм", - наголошує прес-служба.

У партії нагадують, що редакція програми "Шустер Live" тричі - 25 листопада, 16 і 24 грудня 2011 року - в останній момент перед ефіром відмовляла в участі А.Яценюку, також мотивуючи це зміною теми програм.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Блінкен у Києві пообіцяв, що США конфіскують заморожені активи РФ

Блінкен: Мобілізація дасть змогу Україні зміцнити оборону і дасть відпочинок воїнам, які понад два роки на фронті

Помічник держсекретаря США не виключив призупинення фінансової допомоги Грузії

Страхування від воєнних ризиків пропонують до 50 страхових компаній України

Кількість постраждалих у Харкові зросла до 20 людей, серед них 3 дітей

Генштаб ЗС України: Ситуація на фронті залишається складною, армія РФ активізувалася на краматорському напрямку, зберігаючи тиск на покровському

Блінкен: Найближчі тижні й місяці потребуватимуть багато чого від українців, але я приїхав в Україну з посланням, що ви не самі

Нам потрібне помітне прискорення постачання - Зеленський про постачання іноземної військової допомоги

Ситуація на Харківщині контрольована

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА