11:44 10.11.2023

Ribas Hotels Group виходить на ринок Казахстану й розширює свою присутність в Індонезії

3 хв читати

Готельний оператор Ribas Hotels Group у рамках активного розширення професійної діяльності на міжнародному ринку взяв в управління апарт-готель Saba Tower в Алмати (Казахстан), а також комплекс вілл Moon Rock Villas і апарт-готель Big Waves Berawa, що розташовані на острові Балі (Індонезія), повідомили в пресслужбі компанії агентству "Інтерфакс-Україна".

Стартовим для виходу на ринок Казахстану для компанії Ribas Hotels Group став проєкт Saba Tower, створений компанією Saba Group. Hotels Group здійснює повний супровід девелоперського проєкту — від створення концепції й архітектурного проєкту до управління в майбутньому. Архітектор-концептолог проєкту Saba Tower - Ольга Есванджія, дизайн інтер'єрів - Тетяна Морозова. Проєкт планують ввести в експлуатацію в IV кварталі 2026 року.

"Подібні Saba Tower прибуткові проєкти лише починають з'являтися на ринку Казахстану, але ми можемо впевнено припустити, що ця ніша нерухомості активно розвиватиметься й знаходитиме відгук у девелоперів, приватних інвесторів і, звісно, у гостей апарт-готелів", - зазначив Артур Лупашко, засновник Ribas Hotels Group.

Багатофункціональний 24-поверховий комплекс Saba Tower розташований у центральному районі Алмати, його загальна площа понад 27 тис. кв. м. До складу комплексу входять торговельні площі, офіси класу "А" і чотиризірковий апарт-готель, яким управлятиме Ribas Hotels Group.

Апарт-готель має 130 номерів, що розміщені на п'яти поверхах. Зазначено, що апартаменти доступні для купівлі приватними інвесторами.

Реалізація проєктів на Балі (комплексу вілл Moon Rock Villas і апарт-готелю Big Waves Berawa) відбувається в партнерстві з компанією Big Waves Development.

Апарт-готель Big Waves Berawa розташований у популярній туристичній локації - Чанзі. Об'єкт має басейн, а також багато інфраструктури в пішій доступності. Введення об'єкта в експлуатацію заплановано на 2024 рік.

У пресслужбі нагадали, що це вже другий апарт-готель на острові Балі, яким управляє Ribas Hotels Group. У червні компанія взяла в управління проєкт Anta Residence Canggu.

Moon Rock Villas - комплекс вілл у заповідній зоні, оточений рисовими терасами, джунглями і тиковим лісом, за 20 хвилин до району Санур і пляжів, а також 20 хвилин до Убуда. Запланована різноманітна інфраструктура - від торговельного центру, ювелірної майстерні, зоопарку, ресторану здорового харчування до храму і центру екстремальних видів спорту. Передбачено вілли двох видів планувань: односпальна площею 90 кв. м разом із басейном і двоспальна площею 130 кв. м із басейном. Реалізація комплексу розпочалася в липні 2023 року, а його завершення заплановано в липні 2024 року. Земельна ділянка орендована на 25 років із гарантованим правом продовження оренди ще на 25 років.

Ribas Hotels Group, що працює з 2014 року, - міжнародна керуюча компанія, флагманською послугою якої є операційний менеджмент готельно-ресторанних комплексів. Компанія також надає послуги з розроблення концепції, проєктування, супроводу всіх етапів реалізації проєкту, консалтингу та франчайзингу для девелоперів.

У комплексному управлінні та ексклюзивному бронюванні компанії перебувають 28 міських, пляжних і гірськолижних готелів під брендами Ribas, Ribas Hotels, Ribas Rooms, WOL home + hotel і Mandra Glampings. Загальний номерний фонд оператора становить понад 1000 номерів.

Наразі компанія розвиває об'єкти в таких країнах, як Польща, Чорногорія, Австрія, Швейцарія, Німеччина, Грузія, Вірменія, Італія та країни Східної Азії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА