13:45 29.10.2022

ENTSO-E підтверджує постачання в Україну зі Словаччини 15 МВт-год електроенергії в суботу

2 хв читати
ENTSO-E підтверджує постачання в Україну зі Словаччини 15 МВт-год електроенергії в суботу

Ще один український трейдер електроенергії - ТОВ "ЕРУ Трейдинг" - вийшов на здійснення тестових поставок електроенергії зі Словаччини, свідчить інформація на сайті мережі системних операторів Європи ENTSO-E.

Таким чином на сайті відображається поставка в Україну зі Словаччини по 5 МВт протягом 3 годин з 12:00 до 15:00 29 жовтня.

Згідно з результатами добового аукціону на цей день, по 5МВт на всі години доби забронювала компанія "ЕРУ Трейдинг" Ярослава Мудрого і Дейла Перрі.

До цього, як повідомлялося, 27 жовтня Державний енергоенерготрейдер АТ "Енергетична компанія України" (АТ "ЕКУ") здійснило першу тестову поставку зі Словаччини потужністю 1 МВт на 13.00.

Також на сайті ENTSO-E відображалася фізична поставка 16 жовтня, коли перетин 50 МВт на чотири дні бронював "Д.Трейдинг".

Починаючи з 16 жовтня, українські трейдери "Д.Трейдинг", держтрейдер "ЕКУ", "ЕРУ Трейдинг" почали бронювати різну потужність перетину зі Словаччини в певні дні.

Згідно з добовим аукціоном на 30 жовтня, до них приєдналося ТОВ "Некстрейд", вперше забронювало потужність перетину зі Словаччини по 10 МВт на 6 годин з 10.00 до 15.00.

Крім того, на цей день перетин забронював "Д.Трейдинг" – по 3 МВт на 4.00 і на 4.00 плюс (у зв'язку з переведенням годинників), 15 МВт на 9.00 і по 25 МВт на 6 годин з 10.00 до 15.00.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА