11:35 08.09.2022

"Нафтогаз" у вересні запустить у столичному регіоні 30 АЗК під брендом U.GО

2 хв читати

НАК "Нафтогаз України" у вересні запустить 30 автозаправних комплексів (АЗК) у столиці та Київській області під брендом U.GО на базі активів заарештованої мережі Glusco, що охоплює 126 заправок.

Згідно з пресрелізом компанії, запуск решти АЗК буде реалізовано за результатами узгодження всіх необхідних юридичних процедур з Агентством з розшуку та менеджменту активів (АРМА).

"Компанія зосередилася на максимально швидкому задоволенні потреб ринку. Ми свідомо вирішили розпочати роботу ще до повного завершення зміни фірмового стилю АЗК. Крім того, такий крок дасть змогу якнайшвидше відновити роботу заарештованих активів, працевлаштувати людей та сплачувати податки та збори до бюджету України", - зазначив директор ТОВ "Нафтогаз Ойл Трейдинг" Володимир Бичков.

У 100-відсоткової дочірньої компанії "Нафтогазу" - "Укргазвидобування" - є мережа з 21 заправки U.GO в Харкові та Харківській області. З 2022 року право на використання бренду має також "Нафтогаз Ойл Трейдинг", у планах якого розширення мережі в інших регіонах.

"Обидва товариства у складі "Нафтогазу" самостійно обиратимуть постачальників для мереж АЗК у своєму управлінні та проводитимуть самостійну цінову політику", - уточнили в пресслужбі.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України у травні 2022 року передав до управління НАК "Нафтогаз України" заарештовані активи компанії Glusco (до 2018 року – мережа НК "Роснефть"), які пов'язували з Віктором Медведчуком,

Голова НАК Юрій Вітренко в інтерв'ю агенції "Інтерфакс-Україна" повідомив, що перед компанією поставлено завдання стати національним оператором на ринку нафтопродуктів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА