11:12 04.05.2022

Зеленський закликав міжнародний бізнес до прямої підтримки України

1 хв читати
Зеленський закликав міжнародний бізнес до прямої підтримки України

Президент України Володимир Зеленський закликав міжнародний бізнес до надання прямої допомоги Україні через інструмент військових облігацій чи на рахунки в Нацбанку.

"Багато з компаній – членів вашої ради зробили внески до ЮНІСЕФу, Червоного Хреста та інших міжнародних організацій", - сказав він, виступаючи у вівторок увечері на Wall Street Journal CEO Council Summit.

"Я за це вдячний, але, на жаль, більша частина цих коштів не дійшли до українських громадян та нашої держави. Потрібна пряма допомога через інструмент військових облігацій або на рахунок у нашому Центробанку, через який ми допомагаємо нашим громадянам", - сказав він, додавши: "Допомагаючи нам, ви допомагаєте собі, тому що ця допомога – заради стабільності та свободи".

Зеленський також закликав бізнес до відкриття представництв, підрозділів, виробництв, компаній, офісів, філій в Україні. "У нашій країні ви отримаєте доступ не лише до нашого ринку, а й до ринку Євросоюзу", - заявив глава держави. Він нагадав, що Україна вже отримала рішення ЄС, що всі мита для українського експорту в ЄС буде прибрано.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА