15:43 02.05.2022

Заснований за підтримки ГК "Епіцентр" гуманітарний штаб у Києві прийняв понад 6,3 млн кг допомоги

2 хв читати
Заснований за підтримки ГК "Епіцентр" гуманітарний штаб у Києві прийняв понад 6,3 млн кг допомоги

Організований групою компаній "Епіцентр" гуманітарний штаб у Києві за час роботи обробив 8,2 тис. палетів одягу, медичних препаратів, продуктів харчування загальною масою понад 6,3 млн кг, повідомила пресслужба групи.

За її даними, штаб у Києві оперує 57 складами, які забезпечують життєдіяльність усіх районів столиці. Крім того, "Епіцентр" надав свої склади і техніку для прийому гуманітарної допомоги Бучі та Ірпеню.

Як повідомила пресслужба, гуманітарний штаб у партнерстві з "Інтерспорт Україна" організував на заході країни доставку одягу, взуття, теплих речей для ЗСУ та сил територіальної оборони на суму близько 20 млн грн.

Створений у центральній Україні гуманітарний хаб для прийому біженців із Маріуполя, Бердянська, Мелітополя та інших населених пунктів із середини березня надав допомогу 100 тис. переселенців.

"На території хаба волонтери разом із місцевою владою облаштували павільйон, де приймають та реєструють біженців. "Епіцентр" забезпечив підведення комунікацій, надав обладнання, меблі. Також було проведено монтаж двох модульних будинків на території хаба, де проживатимуть лікарі, які надають допомогу біженцям", - йдеться у пресрелізі.

"Епіцентр" також передав департаменту ЖКГ Харкова необхідні ресурси для розбору завалів, проведення ремонту, усунення аварійних ситуацій у житлових районах міста. Загальна сума наданої допомоги становить понад 20 млн грн.

Як повідомлялося, ГК "Епіцентр" надала допомогу Збройним силам України на загальну суму понад 300 млн грн.

ТОВ "Епіцентр К" створено у 2003 році, відкрило свій перший гіпермаркет у Києві у грудні того самого року. Станом на кінець 2021 року мережа налічує 70 ТЦ "Епіцентр" та дев'ять гіпермаркетів "Нова лінія" в Україні.

За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, учасниками ТОВ "Епіцентр К" є Олександр Герега (51,3%), Галина Герега (47,97%) і Тетяна Суржик (0,73%).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА