20:55 16.12.2021

"Ашан" відкриє 16 магазинів формату pick up point за підсумками 2021 року

2 хв читати
"Ашан" відкриє 16 магазинів формату pick up point за підсумками 2021 року

Французький рітейлер "Ашан" відкрив 12-й магазин формату pick up point в ЖК "Комфорт-таун", до кінця року таких магазинів буде 16, повідомили в прес-службі рітейлера агентству "Інтерфакс-Україна".

Магазин формату pick up point в ЖК "Комфорт-таун" став першим в Україні автономним магазином. Формат pick up point об'єднує традиційний магазин біля будинку з пунктом видачі інтернет-замовлень.

Як пояснили в прес-службі, для того щоб потрапити в автономний магазин, потрібно мати застосунок "Ашан". На нього покупець отримує QR-код, що є ключем до магазину. Далі клієнт самостійно робить покупки і розплачується на касі самообслуговування.

Автономний магазин став другою торговою точкою формату pick up point в ЖК "Комфорт-таун", результати роботи першої в компанії вважають успішними.

В "Ашан" пояснили, що вибрали саме цей житловий комплекс для пілота ще й тому, що тут живуть переважно молоді люди, що працюють у сфері нових технологій. Для них важливо відчувати диджиталізацію у всіх сферах життя.

Французький рітейлер розвиває два варіанти pick up point: "Стріт" - "здоровий перекус на вулиці", розташовуються в людних місцях, ставка на швидку і корисну їжу. "Резиденс" - "магазин біля дому", з більш широким асортиментом. У всіх варіантах є кава і хот-доги, поштомати, зона кава-брейку.

Auchan Retail - міжнародна компанія роздрібної торгівлі, перший магазин відкритий у Франції в 1961 році.

Auchan Retail Ukraine працює в Україні з 2008 року. За даними сайту "Ашан", налічує понад 30 магазинів різних форматів (гіпермаркети, супермаркети, pick up point) в дев'яти містах, а також розвиває e-commerce.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА