08:05 06.02.2021

Витрати американців на перегляд Супербоулу скоротяться до $ 13,9 млрд у 2021 році

2 хв читати
Витрати американців на перегляд Супербоулу скоротяться до $ 13,9 млрд у 2021 році

Американці витратять приблизно $ 13,9 млрд під час перегляду фіналу чемпіонату США з американського футболу, або Супербоулу, йдеться в дослідженні Національної федерації рітейлерів (NRF).

Таким чином, витрати істотно знизяться порівняно з минулим роком ($ 17,2 млрд). У 2020 році показник став рекордним.

Середні витрати під час перегляду телетрансляції також знизяться - з $ 88 на людину в 2020 році до $ 74,55 на людину в 2021 році. Дивитися Супербоул планують 186,6 млн осіб.

Особлива увага під час Супербоулу традиційно приділяється рекламі. Найбільші компанії намагаються розмістити свої ролики, а вартість рекламного слоту в 2021 році складе близько $ 5,5 млн. Американський виробник пива Budweiser повідомив у січні, що вперше за 37 років відмовиться від реклами і віддасть свій слот кампанії на користь вакцинації.

Традиції святкування Супербоулу, який давно перетворився зі звичайного заходу на національне свято і став частиною поп-культури, дещо змінилися в цьому році через пандемію коронавірусної інфекції COVID-19. Незважаючи на те, що люди зазвичай вважають за краще дивитися гру з друзями, в цьому році тільки 28% респондентів відповіли, що збираються влаштувати вечірку або піти в бар цього вечора, що є найнижчим показником за всю історію проведення опитування.

Проте, 86% респондентів планують відправитися за покупками перед заходом: 77% мають намір купити їжу і напої на честь цієї події, ще 11% придбають клубну форму або іншу атрибутику, а 9% планують витратити кошти на покупку нового телевізора.

Тим часом лише 43% респондентів дійсно чекають сам матч, у той час як інших більше привертають реклама та шоу під час перерви (22% і 16% відповідно).

Через обмеження максимальна кількість глядачів на стадіоні складе всього лише 25 тис. З цих квитків 7,5 тис. безкоштовно роздадуть працівникам медичних установ, які пройшли вакцинацію.

Цього року Супербоул пройде в 55-й раз за історію, в ньому зустрінуться переможці двох конференцій Національної футбольної ліги (НФЛ) - "Тампа-Бей Баканірс" і "Канзас-Сіті Чіфс".

Матч відбудеться 8 лютого в 1:30 за Києвом. Уперше фінал відбудеться на полі однієї з команд, які беруть участь у ньому. Цього року, згідно з графіком, матч транслюватиме телеканал CBS.

Під час перерви в матчі на стадіоні виступить американський R & B-виконавець The Weeknd, а гру відкриє виконання гімну США відомими кантрі-музикантом Еріком Черчем і R & B-виконавицею Джазмін Салліван.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА