11:01 13.09.2019

Зеленський про олігархів: Ми запропонували нормальні правила, монополістів в Україні не буде

1 хв читати
Зеленський про олігархів: Ми запропонували нормальні правила, монополістів в Україні не буде

 Президент України Володимир Зеленський сподівається, що олігархи почують його заклик працювати за новими правилами відкритого ринку без монополізму, в іншому разі буде зроблено інші спроби домогтися цього.

"Ми запропонували нормальні правила: монополістів більше не має бути в Україні, у нас повинен бути відкритий ринок. Я впевнений, що вони нас почують. А якщо не почують, то доведеться інші спроби знайти, як із ними говорити", - заявив глава держави на 16 конференції YES, організованій Фондом Віктора Пінчука в Києві в п'ятницю.

Зеленський зазначив, що представники великого бізнесу в розмовах скаржаться на труднощі, а також акцентують увагу на тому, що від них залежать багато людей і міст, однак президент наголосив, що говоритиме з ними про необхідність впроваджувати справжні ринкові правила в Україні.

"Я думаю, вони вже самі готові, щоб перезапускати своє ставлення, перезапустити свою голову, свою ментальність", - вважає президент.

За його словами, держава надала великим бізнес-групам дуже багато всього: час, великі гроші та можливості, зокрема іноді можливості виводити ці гроші з країни.

"Вони розуміють, що якщо завтра розвалиться наша країни, якщо, не дай бог, всі люди звідси поїдуть, для кого вони мають ці бізнеси, хто буде працювати на їхніх заводах? Мені здається, що вони вже ментально змінюються", - сказав Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

Ferrexpo завершило 2023 рік із чистим збитком $84,8 млн

Україна експортувала українським морським коридором 40 млн т вантажів, скоротивши їх обробку в Дунайських портах на 16% у 1 кв.

Шмигаль обговорив з президентом Світового банку ситуацію в енергетичному секторі України

"Кернел" повідомив про значне погіршення діяльності через ракетні атаки РФ

Енергосистема України втратила 8 ГВт потужності через нещодавні російські обстріли - прем'єр

"Луцьк Фудз" у 2023р. наростив чистий прибуток на 8,5% до 46 млн грн

Асоціації виробників будматеріалів працюють над відповідністю своєї продукції для оборони стандартам НАТО - президент ВСВБ

Нафта знижується на даних про запаси у США, Brent біля $89,3 за барель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА