16:23 02.07.2018

"Авіалінії Антонова" на замовлення Siemens забезпечать транспортування енергообладнання для нових електростанцій у Болівії

2 хв читати
"Авіалінії Антонова" на замовлення Siemens забезпечать транспортування енергообладнання для нових електростанцій у Болівії

Українські "Авіалінії Антонова" світовий оператор супертранспортника Ан-225 "Мрія" вантажопідйомністю 250 тонн, забезпечить на замовлення німецької Siemens енергообладнання транспортування загальним тоннажем близько 2 тис. тонни для компанії нових теплоелектростанцій у Болівії.

Як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело на ринку авіаперевезень унікальних великогабаритних вантажів (УНГ), український оператор виконає в інтересах німецького замовника в рамках проекту 12 транспортних рейсів з Чилі до Болівії. "Перший рейс з енергоустаткування тоннажем понад 150 тонн забезпечено 27 червня, виконання контракту заплановано завершити протягом місяця", - уточнило джерело.

Згідно з офіційними даними Siemens, до комплекту поставки входять 14 газових турбін SGT-800, 11 парових турбін SST-400 з конденсаторами, 22 парогенератори і система управління SPPA-T3000. Енергоустаткування призначене для розширення потужностей належних та експлуатованих болівійською Ende Andina, Termoelectrica del Sur, Termoelectrica de Warnes та Termoelectrica Entre Rios.

За даними німецької компанії, реалізація проекту, що забезпечується у рамках підписаної в травні 2016 року угоди між Siemens та Ende Andina, і є частиною всеосяжної угоди про співпрацю між Siemens і Міністерство енергетики Болівії, надасть можливість збільшити генерувальні потужності Національної об'єднаної енергосистеми Болівії на 66%.

"Авіалінії Антонова" - структурний підрозділ ДП "Антонов" один з провідних світових операторів важкого транспортного Ан-124-100 "Руслан" вантажопідйомністю 150 тонн і супертранспортника Ан-225 "Мрія" вантажопідйомністю 250 тонн. З 2006 року "Авіалінії Антонова" співпрацюють із німецьким Бундесвером за програмою НАТО SALIS (стратегічних повітряних перевезень) щодо забезпечення стратегічних перевезень в інтересах Альянсу та ЄС.

ДП "Антонов" - український розробник і виробник авіатехніки, визнаний світовий лідер у ніші транспортних літаків найширшого призначення. За рішенням уряду з 2015 року ДП "Антонов" входить до держконцерну "Укроборонпром".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА